Nemovitosti

Celkem 27 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Lenka Burešová
telefon: +420777486540
info@rklenka.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Beru na vědomí zpracování osobních údajů

Novostavba rodinného domu ve Staříči 4kk s terasou, zahradou a zpevněným stáním pro 2 auta

7.800.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v klidné části obce Staříč. Dům se nachází na pozemku o celkové ploše 974 m2 a disponuje užitnou plochou 121 m2. Jedná se o samostatný dům s jedním nadzemním podlažím. V interiéru se nachází 4 pokoje, samostatné WC a koupelna s WC. Dům má k dispozici rozsáhlou zpevněnou plochu terasy situovanou na jih. K dispozici jsou také 2 parkovací místa.

Ve vstupní chodbě se po pravé straně nachází samostatné WC s technickou místností. V dané chodbě je rovněž prakticky řešen prostor k vestavbě úložného systému na míru. Jakmile se ze vstupní chodby dostateneme dále, ocitáme se v prostorném obývacím pokoji s francouzským oknem směrem na jih na terasu. Součástí obývacího pokoje je po levé straně rovněž prostor určený pro kuchyni spolu se s spížkou.

Z obývacího pokoje se dále dostaneme do chodby, ve které se po stranách nacházejí pokoje a koupelna s dalším WC. Ložnice leží naproti koupelně a je v ní opět francouzské okno směrem do zahrady. Součástí ložnice je také chytře řešený prostor pro šatnu nebo pracovnu. Zbylé pokoje jsou zrcadlově naproti sobě, jeden na jih a druhý na sever. V koupelně se nachází walk-in sprchový kout, vana, WC, skříňka s umyvadlem a zrcadlem a prostor na pračku a sušičku.
Celý dům má navíc úložný prostor na půdě, který je dlouhý po celé délce domu s tím, že je pochozí středem (cca 2 m široký).

Konstrukce domu je montovaná, konkrétně se jedná o dřevěný montovaný difúzně uzavřený systém od firmy Moravia WOOD o tloušťce 375 mm (fermacell, sádrovláknitá deska nehořlavá a ekologická s dobrými izolačními vlastnostmi). Dům je nově postavený a kolaudace je plánována na rok 2023.

V okolí domu je dostupná veškerá občanská vybavenost, včetně školy, školky, restaurací, pošty, obecního úřadu a kulturních zařízení. Kanalizace je zajištěna ČOV pro celý objekt a vodovod je z místního zdroje.

Dům je vybaven Švédským tepelným čerpadlem, které vytápí podlahový systém.

Cena nemovitosti původní 8 300 000 Kč včetně provize nyní za akční cenu 7 800 000,.kč.
Pro případné zájemce můžeme nabídnout také zprostředkování financování nemovitosti hypotečním úvěrem, a to zkušeným finančním poradcem.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
23032
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Staříč 705
K nastěhování od:
1.4.2024
Plocha pozemku:
974 m2
Plocha zastavěná:
184 m2
Plocha terasy:
40 m2
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Želbet. montované
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok kolaudace:
2023
Konstrukce popis:
systém od firmy Moravia WOOD, konkrétně se jedná o dřevěný montovaný difúzně uzavřený systém o celkové tloušťce 375mm (fermacell sádrovláknitá deska)
Výbava - popis:
terasa 40 m2
Vydaný certifikát:
B - Velmi úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
En. náročnost:
72 kWh/m2/rok
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 41' 0.343"N, 18° 15' 18.092"E